Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Käringötrafiken, foto.

Käringötrafiken

Kommun och politik
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Webb-TV från kommunfullmäktige

Du är alltid välkommen att besöka kommunfullmäktiges sammanträden som är öppna för allmänheten. Dessutom kan du följa sammanträdena via Webb-TV både i direktsändning och i efterhand.

Vi vill göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa en ökad delaktighet genom att sända kommunfullmäktiges sammanträden via webb-TV.

Sammanträdena direktsänds och redigeras sedan till filmer vilka oftast läggs ut innan protokollen är justerade. Beslutens definitiva formuleringar finns i det slutgiltiga justerade protokollet.

Direktsändning

Kommunfullmäktiges sammanträden startar normalt klockan 18:00 och sändningen börjar fem minuter tidigare. Sammanträdena hålls i Kulturhuset Kajutan i Henån.

Vi har tekniska problem med Webbsändning av kommunfullmäktige och kan inte garantera att direktsändningen fungerar från mötet. Om det inte fungerar räknar vi med att du ska få möjlighet att se sändningen i efterhand.

Redigerade filmer

Efter varje direktsändning görs inspelningen om till en fil och därefter redigeras filmen. Vi lägger bland annat till ett register för alla ärenden så att du kan välja att se hela sammanträdet eller bara specifika ärenden, när i tiden det passar dig bäst.

När filerna redigeras kan du inte se den inspelade sändningen. Det kan ta upp till ett dygn.

Fungerar för tillfället bäst med Google Chrome som webbläsare.

Sändningar från 2014

Så ser du webb-TV

Sändningen ses bäst med en bredbandsuppkoppling. Beroende på din hastighet på bredbandet kan det ta olika lång tid att ladda in visningen.

För att se sändningarna behöver du en mediaspelare. Apple iPhone, iPad och iPod har inbyggt stöd men andra produkter måste ha mediaspelaren Adobe Flash Player installerad.

Relaterad information

Mediaspelaren Adobe Flash Player är gratis att installera:

Installera Adobe Flash Player - Adobelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Återställ
Hjälp oss bli bättre