Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Stillingsön, foto.

Stillingsön

Uppleva och göra
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Bibliotek

På Orust finns bibliotek i Henån, Svanesund, Ellös och Varekil. På Gullholmen finns en utlåningsstation. På bibliotekets webbplats Bibliotek i Väst – biv.se - kan du söka efter böcker, reservera och göra omlån.

Henåns bibliotek
 • Sophisticated Ladies


  Publicerat 2018-02-20
  Duon hämtar inspiration från jazzlegender som Ella Fitzgerald, Louis Armstrong och Billie Holiday och tar med publiken på en tidsresa till jazzens glansdagar.
  Sophisticated Ladies
 • Anna på Brännö


  Publicerat 2018-02-19
  Föreläsning med Agneta Slonawski som skrivit boken Anna på Brännö. Den handlar om Anna som har Downs och flyttat hemifrån. Vi får träffa Anna. Gratis och alla är välkomna. Även personal på boende, ledsagare, personal på arbetsställen. Vi bjuder på fika. 
  Anna på Brännö
 • Varför vi alltid måste kämpa mot kärnvapnen


  Publicerat 2018-02-16
  Samtal mellan Ingela Mårtensson, fredsaktivist och före detta riksdagsledamot, och Gunnar Westberg, före detta ordförende i Läkare mot kärnvapen. Fri entré.
  Varför vi alltid måste kämpa mot kärnvapnen
 • Musikcafé i Ellös bibliotek


  Publicerat 2018-02-16
  Vi lyssnar på musik från olika tider och genrer. Väcker gamla minnen, hittar nya favoriter. Ta gärna med dina favoriter på CD, LP eller stenkakor. Fri entré. Välkommen!
  Musikcafé i Ellös bibliotek
 • Vill du vara med i Deckarcirkeln?


  Publicerat 2018-02-12
  Nu startar en ny bokcirkel med inriktning på deckare i Svanesunds bibliotek. Deckarcirkeln träffas en gång i månaden och läser och diskuterar nya och gamla deckare. Hör av dig till Svanesund bibliotek om du är intresserad!
  Vill du vara med i Deckarcirkeln?

Orust bibliotek och Bibliotek i Väst

Orusts bibliotek samarbetar med biblioteken i Ale, Kungälv, Lilla Edet, Stenungsund, Tjörn och Öckerö. Tillsammans är vi Bibliotek i Väst (BiV) Vi har en gemensam webbplats där du kan söka, reservera och göra omlån.

Återställ
Hjälp oss bli bättre