Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Gullholmen och Islandsberg, foto.

Gullholmen och Islandsberg

Kommun och politik
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Webb-TV från kommunfullmäktige

Kommunfullmäktiges sammanträden är öppna för allmänheten. Du kan följa sammanträdet via webb-TV både i direktsändning och i efterhand.

Vi vill göra den politiska debatten mer tillgänglig för dig och skapa en ökad delaktighet genom att sända kommunfullmäktiges sammanträden via webb-TV.

Covid-19

På grund av samhällsutvecklingen med covid-19 önskar kommunfullmäktige att du följer sammanträdet via webbsändning. Anledningen är att minska risken för smittspridning. Kommunfullmäktige ber allmänheten att respektera detta.

Sammanträdet direktsänds och redigeras sedan till en film, vilken oftast publiceras innan protokollet är justerat. Beslutens definitiva formuleringar hittar du i det slutgiltiga justerade protokollet.

Vi redigerar inspelningen

Efter varje direktsändning redigeras filmen. Vi lägger till ett register för de ärenden som behandlades. Du kan då välja om du vill se hela sammanträdet eller bara ett specifikt ärende.

Du kan se den inspelade sändningen direkt efter mötet avslutats. Det kan ta upp till ett dygn innan redigeringen av sändningen är klar.

Uppehåll på grund av covid-19

På grund av covid-19 webbsändes inte kommunfullmäktiges sammanträden i december 2020 och februari 2021.

Redigerade sändningar
Återställ
Hjälp oss bli bättre