Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Härmanö huvud, foto.

Härmanö huvud

Omsorg och hjälp
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Omsorg och hjälp

En gammal dam, ett barn och två brandbilar.

Vi arbetar med allt från äldreomsorg, stöd till anhöriga, förebyggande hälsoarbete, ekonomisk hjälp, till stöd och hjälp i barn och ungdomars vardag samt räddningtjänstens akuta insatser.

 • Digitala inköp i hemtjänsten


  Publicerat
  Sedan två månader gör våra medarbetare digitala inköp av dagligvaror tillsammans med brukare i hemtjänsten. Det har inneburit mycket arbete och roliga utmaningar under uppstarten.
  Digitala inköp i hemtjänsten
 • Riksfärdtjänst i julhelgen


  Publicerat
  Du som planerar att resa med Riksfärdtjänst i julhelgen – tänk på att resa med taxi och specialfordon för perioden 23-27 december måste beställas senast måndagen den 30 november.
  Riksfärdtjänst i julhelgen
 • Vi söker ett kontrakterat jourhem


  Publicerat
  Nu söker vi ett jourhem som kan stå till förfogande med 2-3 platser för barn och ungdomar. Som jourhem tar ni emot barn eller ungdomar i ert hem för en kortare tid, allt ifrån några veckor upp till sex månader.
  Vi söker ett kontrakterat jourhem
 • Besök på äldreboende


  Publicerat
  Vi har ingen laglig grund för att införa besöksförbud på våra särskilda boenden för äldre. Däremot avråder vi mycket starkt från besök på våra äldreboenden under tiden som de skärpta allmänna råden gäller.
  Besök på äldreboende
 • Besök på äldreboende, rekommendationer och önskemål covid-19


  Publicerat
  Den 1 oktober 2020 upphör besöksförbudet till våra hyresgäster i särskilda boenden för äldre. Eftersom pandemin inte är över så behöver vi fortsätta att hjälpas åt för att värna våra äldre och förhindra smittspridning.
  Besök på äldreboende, rekommendationer och önskemål covid-19
Återställ
Hjälp oss bli bättre