Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Hälleviksstrand, foto.

Hälleviksstrand

Utbildning och barnomsorg
Återställ
Visa kontaktuppgifter

Utbildning och barnomsorg

Litet barn som skrattar

Vi erbjuder lärande för alla åldrar och vi vill att du ska känna trygghet och lust att lära. Det är vår uppgift att inspirera och guida, förmedla värderingar om respekt för alla och att ha fokus på måluppfyllelse.

 • Bästa skolkommun 2020


  Publicerat
  Orust placerar sig på plats 32 av Sveriges 290 kommuner i Lärarförbundets ranking Bästa skolkommun. I Västra Götalands län rankas Orust som nummer fem av 49 kommuner.
  Bästa skolkommun 2020
 • Trolla med naturen, ett konstprojekt


  Publicerat
  Med naturens gåvor, rikedomar och rum har barnen i våra förskolor fått känna sig som trollkarlar. De har själva blivit förtrollade och skapat små konstverk ute i naturen, med sina händer, känslor och drömmar.
  Trolla med naturen, ett konstprojekt
 • Ellös skola inviger matsal och rutschkanor


  Publicerat
  Idag, den 2 november, inviger Ellös skola sin nyrenoverade matsal. Rutschkanorna på skolgården har slutbesiktigats och glada barn från skolans fritids har redan invigt dem under höstlovet.
  Ellös skola inviger matsal och rutschkanor
 • Förskolans studiedag på distans


  Publicerat
  På den årliga studiedagen fick alla medarbetare på våra förskolor lyssna till en digital inspirationsföreläsning. Dagens föreläsare var Pia Askland Josefsson och Monica Johannesson som är våra specialpedagoger mot förskolorna på Orust.
  Förskolans studiedag på distans
 • Våra nior lyckas bra


  Publicerat
  Det är mycket glädjande att se att våra elever både i Henån och Ängås skolor hade högre meritvärde, når målen i fler ämne, men framförallt har över 90% gymnasiebehörighet.
  Våra nior lyckas bra
Återställ
Hjälp oss bli bättre