Logotyp

Om webbplatsen

Här hittar du information om hur vår webbplats fungerar, hur du söker information samt hur du kommer i kontakt med oss.

Du söker efter information via sökfunktionen som finns längst upp på alla sidor. För att du lättare ska hitta kan du filtrera ditt sökresultat.

Kontakt vid fel information

Längst ner på våra sidor hittar du en ruta med kontaktuppgifter till vårt kontaktcenter. Du kan också svara på frågan om informationen hjälpte dig eller inte. Om du trycker "Nej" får du möjlighet att skicka synpunkt till den som är ansvarig för aktuell sida.

Fönster och länkar

Länkar till andra platser på webbplatsen öppnas i samma fönster. Länkar som leder till andra webbplatser öppnas däremot i ett nytt fönster. Även länkar till PDF-filer öppnas i ett nytt fönster.

PDF-filer och Acrobat Reader

På orust.se finns en del av information i PDF-format. Om din webbläsare inte kan läsa dessa kan du även använda gratisprogrammet Acrobat Reader som installeras på din dator.

Hämta Acrobat Reader DC, Adobe Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Responsiv design

Vår webbplats använder responsiv design. Den gör att våra webbsidors struktur kan se olika ut när du använder en telefon, läsplatta eller dator.

Responsiv design används för att det ska bli enklare för dig att använda webbplatsen.

Digital tillgänglighet

Digital tillgänglighet betyder att du ska kunna ta del av digitalt innehåll och tjänster oavsett om du behöver använda hjälpmedel eller inte.

Tillgänglighetsredogörelse

Information om personuppgifter

All vår behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i Dataskyddsförordningen GDPR.

Behandling av personuppgifter

Allmän handling

Dina inlämnade uppgifter är en allmän handling och kan lämnas ut i enlighet med offentlighetsprincipen. Detta gäller inte om ditt ärende är sekretessbelagt enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Offentlig handling