Forum Orust, tillståndsvägledning

För att underlätta för dig som vill få hjälp med nyetablering av företag, utveckla verksamheten eller genomföra ett evenemang finns Forum Orust.

Forum Orust är ett samarbete mellan kommunens olika verksamheter som ska göra det enklare för dig som behöver få svar på dina frågor om olika typer av tillstånd.

Målsättningen är att när du som företagare eller arrangör behöver få kommunala tillstånd av olika slag i det första skedet bara ska behöva ta kontakt med en enda person som hjälper dig med vidare kontakter. På Forum Orust möter du de tjänstemän som är viktiga för ditt ärende.

Boka möte

Börja med att kontakta oss via formuläret så återkommer vi med en tid för samtal. Du får då prata med de kommunala verksamheter som är berörda vid ett och samma tillfälle.

Kontakt

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet. Ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Hjälpte denna information dig?

Saknar du någon information på denna sida?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som är felaktigt eller saknades.
Formuläret används för att förbättra webbplatsens innehåll. Ditt meddelande skickas till den som är ansvarig över sidan. Om du har en fråga, ring eller mejla Kontaktcenter.


Ange din e-postadress.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan om offentlig handling.