Orust Handräckning

Vill du göra en frivillig insats för att hjälpa och stödja en medmänniska?Ge av dig själv, må bättre!

Halva befolkningen gör det redan regelbundet, de jobbar ideellt. Och det kan ge mer än du tror. Många känner en större mening med tillvaron när de gör gott för andra.

Vi behöver dig

Vi söker dig som vill vara i ett glatt gäng som besöker och stöttar personer som vill ha någon att prata med, ta en promenad, hjälpa till med tidningsläsning, följa med till affären eller andra aktiviteter som förgyller tillvaron.

Orust Handräckning är en av äldsta frivilligorganisationerna i Sverige och 2016 firade de 20-års jubileum. Verksamhetens huvudsyfte är att bryta isolering för människor i alla åldrar som är ofrivilligt ensamma. Den kan gälla människor som långvarigt vistas i olika institutioner eller som bor i egen bostad och som saknar kontakter med andra människor.

Är du på nyfiken på oss?

Kontakta vår anhörigkonsulent. Du ringer vår växel så kopplar de dig till rätt person.

Kontakt

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet. Ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Hjälpte denna information dig?

Saknar du någon information på denna sida?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som är felaktigt eller saknades.
Formuläret används för att förbättra webbplatsens innehåll. Ditt meddelande skickas till den som är ansvarig över sidan. Om du har en fråga, ring eller mejla Kontaktcenter.


Ange din e-postadress.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan om offentlig handling.