Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Hoga, Vräland, foto.

Hoga, Vräland

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Måndagspeppen, för besöksnäringsföretag

Som företagare inom besöksnäringen får du möjlighet till gratis energiboost varje måndag klockan 09:00 genom Fyrbodals nya satsning Måndagspeppen.

Veckan kickas igång med en timmes reflekterande och möjlighet till att analysera tidigare vecka och dra upp riktlinjerna för kommande dagar. Måndagspeppen ger dig möjlighet till egen reflektion samtidigt som du träffar andra deltagare i projektet som heter hållbar besöksnäring väst.

Kaboom! Hållbar besöksnäring i Väst erbjuder ett potpurri av aktiviteter för att boosta dig som är företagare eller i annan form bedriver verksamhet inom besöksnäringen.

Projektperioden sträcker sig från oktober 2020 till februari 2023. Projektet ska bidra till företagens omställning, så att de kan nå nya marknader och målgrupper och skapa nya möjligheter för en hållbar turism och hållbar besöksnäring. Projektets hållbarhetsfokus ska bidra till att både företagens konkurrenskraft stärks och att de 17 globala målen i Agenda 2030 nås.

Projektet finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Fyrbodals kommunalförbund och de tio medverkande kommunerna.

Återställ
Hjälp oss bli bättre