Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Tegneby, foto.

Tegneby

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Skydda ditt företag mot IT-brott

Projektet Fenixz erbjuder en kostnadsfri kurs, där du som förtagare lär dig om hur hoten på internet ser ut idag och om hur du kan skydda dig. Den tekniska utvecklingen och digitaliseringen går snabbt, men säkerheten har inte följt med i samma tempo.

Kursen visar hur digitaliseringen påverkar ditt arbete. Du kommer även att lära dig om vilka lagar och regler som berör cybersäkerhet i ditt företag och hur du bygger upp en stark säkerhetsstruktur inom din verksamhet.

Hur ser säkerhetsläget ut idag? Vilka är de största hoten just nu? Hur ser de ut? Vilka olika grupperingar finns det idag och vilka delar av samhället är utsatta för hot? Dessa frågor och mycket mer kommer att lyftas under denna två halvdagar långa kurs.

Kurser som bedrivs via projektet Fenixz vänder sig till små- och medelstora företag i Fyrbodal och Skaraborg, så gå in och registrera ditt företag snarast, så du hinner delta den 19 maj!

Passa på – detta är ett tidsbegränsat projekt, som finansieras av ESF (Europeiska Socialfonden) och VGR i samverkan med Fyrbodals kommunalförbund och Skaraborgs kommunalförbund.

Återställ
Hjälp oss bli bättre