Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Hälsö Stigfjorden, foto.

Hälsö Stigfjorden

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2016-04-12

Invigning av Café Tittin

Den 8 april var det nyinvigning av Café Tittin på Kaprifolgården i Henån. Ett hundratal gäster besökte Café Tittin denna dag.

Foto på en man som klipper ett blågult band.

Bertil Olsson, ordförande Utskottet för omsorg, inviger Café Tittin.

Det var en festlig invigning och Catrine Skoglund bjöd på underhållning med dragspelsmusik. Det var pompa och ståt och det bjöds på ekologiskt kaffe samt tt underbart bakverk till alla som kom.

Till dagens ära var det även vernissage på målningar som de boende på trygghetsboendet Sjölyckan har skapat. De har under våren haft studiecirkel i Mindfulness genom att måla bilder

Öppettider Café Tittin, Kaprifolgården

Måndag, onsdag och fredag 09:30-14:30 (fram till sommaren).

Relaterad information

Enhetschefen för Kaprifolgården Anette Johannson har redan från början av sin anställning haft en vision om att öppna Café Tittin. Hon har involverat enhetschefen för Dagligverksamhet Hampus Karlsson, administratören Charlotta Mårtensson och Carita Nurmi, Anhörigstöd. De har med gemensamma krafter gjort detta möjligt.

Hampus medarbetare och deltagare från Dagligverksamhet står för inhandling och praktiska göromål och håller öppet på måndagar. På onsdagar är det frivilliga insatser som Café Tittin öppet och fredagar är Röda Korsets fantastiska damer på plats.

Intäkterna som kommer in från caféverksamheten går direkt tillbaka till verksamheterna i form av underhållning och aktiviteter.

Syftet med Café Tittin är att skapa en mötesplats för människor. En arena för aktiviteter och en plats där människor möts och broar byggs. Här ska du kunna sitta och ta dig en kopp kaffe eller te i lugn och ro i en trevlig miljö eller träffa dina vänner och dina medarbetare. Det ger även möjligheter att skapa nya kontakter och nya idéer kan genereras och förverkligas.

Bildspel, klicka på någon av bilderna för att starta bildspelet.

Återställ
Hjälp oss bli bättre