Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Färjan Venus, Svanesund, foto.

Färjan Venus, Svanesund

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Vi söker ett kontrakterat jourhem

Nu söker vi ett jourhem som kan stå till förfogande med 2-3 platser för barn och ungdomar. Som jourhem tar ni emot barn eller ungdomar i ert hem för en kortare tid, allt ifrån några veckor upp till sex månader.

När ett barn eller en ungdom av olika anledningar inte kan bo hemma hos sin familj kan de behöva ett jourhem eller ett familjehem som kan ta emot dem i sin familj och ge dem trygghet och omvårdnad.

Som jourhem har ni i uppdrag att kunna ta emot ett barn eller en ungdom från den ena dagen till den andra. Uppdraget ger en månatlig ekonomisk ersättning som gör det möjligt för en vuxen att vara hemma på hel- eller deltid.

Ni får kontinuerligt stöd av socialtjänsten, utbildning och regelbunden vägledning. Inför uppdrag som jourfamilj genomgår hela familjen en utredning med hembesök, intervjuer och inhämtande av olika registerutdrag.

Vill du anmäla intresse eller veta mer

Om du vill veta mer om hur det är att vara kontaktperson är du välkommen att höra av dig till vår familjehemssekreterare. Ring vår växel 0304-33 40 00 så kopplas du till rätt person. Du kan även använda kontaktformuläret högst upp på sidan.

Relaterad information

Återställ
Hjälp oss bli bättre