Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Småholmarna, Henån, foto.

Småholmarna, Henån

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Vi söker familjehem

Vill ni bli familjehem? ​Som familjehem tar ni emot barn eller ungdomar för kortare eller längre perioder, ibland hela barnets uppväxt.

Foto på en barnfamilj.

En del barn och ungdomar kan av olika anledningar inte bo hemma i sin egen familj, då kan de behöva ett familjehem. För dessa barn är det viktigt att de får en trygg och stabil familj att bo hos oavsett om det är för kortare eller längre tid.

Vi söker familjer som har tid, plats, ork och engagemang att inkludera en till familjemedlem, ge stöd till barnet eller ungdomen i dess relation med sitt nätverk samt kunna samarbeta med socialtjänst, skola och vård.

Att vara familjehem innebär ett extra engagemang och arbete men kan också innebära mycket glädje och värme. Du kan läsa om vad det innebär på FamiljehemSverige.se som vi samarbetar med. Det är en nationell tjänst för dig som vill göra en insats för ett barn eller ungdom.

Vill du anmäla intresse eller veta mer

Om du vill veta mer om hur det är att vara kontaktperson är du välkommen att höra av dig till vår familjehemssekreterare. Ring vår växel 0304-33 40 00 så kopplas du till rätt person. Du kan även använda kontaktformuläret högst upp på sidan.

Återställ
Hjälp oss bli bättre