Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Stocken, foto.

Stocken

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2020-06-15

Tur och retur pendlarenkät

Nu är utlottning av presentkort till dig som deltog i pendlarenkäten Tur och Retur – hållbara resor mellan land och stad klar. I samband med invigningen av Orusts mobila cykelverkstad i Henån delades presentkort ut till de som var på plats.

För de vinnare som inte kunde komma till Henån den dagen kommer presentkorten med posten. De lyckliga vinnare som var på plats och tog emot ett presentkort om 200 kronor på ICA som Tur och Returs projektledare Vera Telemo delade ut.

Enkätsvaren kommer presenteras i höst och användas för det fortsätta arbetet med att förbättra situationen för pendlare boende i Orust kommun.

Orusts mobila cykelverkstaden kommer att ambulera runt på flera platser på Orust hela sommaren och du kan också boka en service hem till dig.

Tur och retur – hållbara resor mellan land och stad

I projektet Tur och retur – hållbara resor mellan land och stad arbetar Fyrbodals kommunalförbund tillsammans med Orust kommun, Dalslands miljö- och energiförbund och Västra Götalandsregionen för att ta fram nya hållbara lösningar för mobilitet i landsbygder.

Hållbar mobilitet i landsbygder är viktigt av flera olika anledningar, bland annat för att möta klimatmål, svara mot företagens behov av kompetensförsörjning samt öka tillgängligheten till service.

Återställ
Hjälp oss bli bättre