Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Lotsberget, Käringön, foto.

Lotsberget, Käringön

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

Vill du bli vintercyklist

Under vintern deltar vi i projektet Vintercyklist tillsammans med andra kommuner i Västra Götalandsregionen. Nu kan du anmäla ditt intresse för att delta som vintercyklist.

Projektet bjuder på dubbdäck till utvalda vintecyklister.

Nu söker projektet Vintercyklist nya deltagare till vintern 2021 - 2022.

Tillsammans med 17 västsvenska kommuner söker nu Västtrafik personer som vill ställa bilen och testa att cykla i vinter. I projektet Vintercyklist får deltagarna gratis dubbdäck och utrustning i utbyte mot att de väljer att cykla tre dagar i veckan.

Målet med projektet är att visa att cykeln är ett bekvämt och effektivt transportmedel under hela året. Det är dessutom både hälsosamt och miljövänligt! Ta chansen att inspirera både dig själv och andra till att cykla under hela året - inte bara på sommaren.

Projektet pågår i flera kommuner i Västra Götalandsregionen under vintern 2021-2022.

Anmälan senast 1 oktober

Genom att delta i projektet godkänner du följande.

  • Att genomföra vardagsresor med cykel minst 3 dagar i veckan under projektperioden 1 december - 1 mars och redovisa detta genom Västtrafiks rapporteringsverktyg.
  • Att Västtrafik sparar dina personuppgifter efter projektets slut för att kunna utvärdera projektet effekt efter projektperiodens slut.
  • Att de personuppgifter som projektet samlar in hanteras enligt den policy som respektive involverad organisation använder sig av.

Ta chansen att inspirera både dig själv och andra till att cykla under hela året - inte bara på sommaren.

Återställ
Hjälp oss bli bättre