Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Konstgräsplan, Henåns skola, foto.

Konstgräsplan, Henåns skola

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat

2022 års Folkhälsopris

Folkhälsorådet har beslutat att utse Ellös Bio och Victoria Hansen att dela på Folkhälsopriset 2022, vilket innebär 5 000 kronor per folkhälsopristagare.

Folkhälsopriset är på totalt 10 000 kronor och delas ut på kommunfullmäktiges möte den 13 oktober.

Folkhälsopriset delas ut till enskild person eller personer, organisation eller annan sammanslutning som i ett brett perspektiv påverkan folkhälsan i en positiv riktning i Orust kommun.

Motivering Victoria Hansen

Victoria har ett fantastiskt engagemang för fotbollstjejerna på Orust. Hon möter upp allas olika behov och har fokus på en god laganda.. Victoria är lyhörd och ser alla och jobbar lika mycket med lagandan, det mentala som med styrka, teknik och bollkänsla. Man kan lita på Victoria och hon är en stabil vuxen som dessa ungdomar kan lita på och på så sätt utvecklas som personer och fotbollsspelare. Hon är en kämpe som verkligen behöver uppmärksammas.

Motivering Ellös Bio

Ellös Bio har i landsbygd byggt upp en samlingspunkt för ung som gammal genom att starta filmförevisning i Ellös parken. Där visas aktuella filmer för alla åldrar. Ellös Bio är välbesökt och har blivit mycket populärt. En mycket bra aktivitet för att få underhållning och samtidigt träffas och trivas. Bra för folkhälsan.

Återställ
Hjälp oss bli bättre