Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Skeppersholme Käringön, foto.

Skeppersholme Käringön

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2016-07-13

Sommarlovskul på Orust

Denna sommar har vi erbjudit våra barn och ungdomar att prova på många olika aktiviteter. Intresset var stort och allt blev fullbokat snabbt.

Foto på spelare i bubblor på en inomhusplan

Bubbelballs i Henåns sporthall

Erbjudandet Sommarkul på Orust har handlat om allt från att prova på cirkus, köra gokart, dansa, rida, spela bubbelballs, slöjda, simma, läsa böcker, titta på teater, åka till Skara sommarland eller vara med på en äventyrsdag. Allt utom simskolan har vi erbjudit utan kostnad.

- Detta sommarlovet har vi verkligen satsat på våra unga berättar fritidschef Malin Andersson. Tack vare att vi sökt och fått statliga pengar har vi tillsammans med Orusts fantastiska föreningsliv och våra påhittiga medarbetare erbjudit mängder av sommarkul.

Som vanligt har barn i år 5 även denna sommar erbjudits ett så kallat breddläger. Breddlägret är något vi erbjuder varje år och ett sätt att visa vad föreningslivet har att erbjuda. Tanken är att få ungdomarna intresserade för fritidsaktivitet som de kanske inte hade upptäckt annars.

Nu har ungefär halva sommarlovet passerat och det vi hittills har gjort har varit en succé. Flera saker i erbjudandet Sommarkul 2016 är kvar att göra innan sommarlovet är slut.

Relaterad information

Återställ
Hjälp oss bli bättre