Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
MUMA muralmålningar, foto.

MUMA muralmålningar

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2019-11-08

Veckans boktips, Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång

Behöver du något lättsamt att läsa som får dig att småfnittra och må bra så är det Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång du ska läsa.

Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång av Maja Willander.

Veckans boktips från Linnea på Svanesunds bibliotek:

Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång av Maja Willander

Redan titeln fick mig intresserad och som husdjursägare kunde jag helt enkelt inte motstå den här.

Det är en samling udda personligheter den här boken handlar om. De är alla den typen av personer som jag helt automatiskt bara älskar rakt av. Udda personer är ju ofta väldigt charmiga med sina egenheter precis som de i boken är.

En av de saker som jag, och troligtvis de flesta husdjursägare, känner igen är det där med omgivningens brist på förståelse när det gäller ens älskade husdjurs död och man kan få en del kommentarer som är mindre trevliga, precis som Nea får. Egentligen förstår jag helt och fullt hennes reaktion även om den är kanske lite väl drastisk.

Den här boken avväpnade mig inte bara med titeln utan också för blandningen av olika husdjur, välbekanta reaktioner från omgivningen, lite kärlek och massor med humor. Det här är verkligen en feelgood som får mig att le och verkligen njuta av läsningen. Behöver du något lättsamt att läsa som får dig att småfnittra och må bra så är det Samtalsgruppen för sorgbearbetning vid husdjurs hädangång du ska läsa. Den här boken ger jag mina varmaste rekommendationer!

Återställ
Hjälp oss bli bättre