Orust logotyp, vapen med en gul ekkrans och tre fiskar av arten långa som hänger på tork.
Ellös hamn, foto.

Ellös hamn

Återställ
Visa kontaktuppgifter

Publicerat 2018-12-07

Grundsärskolan stöder Musikhjälpen 2018

Henåns skola arbetar med FN:s Globala mål och grundsärskolan arbetar specifikt med mål 10 som handlar om minskad ojämlikhet. Som en del i arbetet samlar vi in pengar till Musikhjälpen 2018.

Vi på grundsärskola vill hjälpa till att minska på ojämlikheten i världen och tänker på olika sätt samla in pengar som vi skänker till Musikhjälpen 2018 som har tema: Alla har rätt att funka olika!! #MH18

Vi jobbar med FN:s Globala målen och specifikt med mål 10 som handlar om minskad ojämlikhet. Här passar musikhjälpens tema perfekt.

Hjälp oss att bidra till Musikhjälpen 2018

För att samla in pengar till förmån för Musikhjälpen 2018 kommer vi att baka, panta burkar och en hel del annat.

Insamlingsbössa

Vi har en egen insamlingsbössa Henåns grundsärskola för allas rätt att funka olika till förmån för Musikhjälpen 2018 så du kan enkelt hjälpa oss att bidra till årets tema.

Vi vill vara med att öka kunskapen om funktionsvariationer och minska fördomar om personer med funktionsvariationer, för att öka jämlikhete.

Mål 10, Minskad ojämlikhet

I skolan arbetar vi med FN:s globala mål, nr 10. Minskad ojämlikhet. Globala målens ledord är Leave No One Behind och mål 10 belyser vikten av att verka för ett samhälle där ingen lämnas utanför i utvecklingen.

Globala målen FN:s utvecklingsprogram

Globala målen FN:s utvecklingsprogram (UNDP) finns på plats i 170 länder för att avskaffa fattigdom, minska ojämlikheter, främja fredliga samhällen och stötta länder att nå Globala målen till år 2030.

Återställ
Hjälp oss bli bättre