Mini-Maria

Är du 13-21 år? Har du frågor eller problem som rör alkohol, droger eller spel om pengar? Då är du varmt välkommen till Mini-Maria. Även du som närstående är välkommen att kontakta oss.

Syfte

Mini-Maria vänder sig till ungdomar och unga vuxna upp till 21 år som har frågor eller bekymmer kopplade till alkohol, droger eller spel om pengar. Även föräldrar eller anhöriga är välkomna att höra av sig.

Om oss

På vår mottagning arbetar socionomer, sjuksköterskor, psykologer och läkare tillsammans. Vi erbjuder råd, stöd och behandling till ungdomar, familj och nätverk.

Alla besök på Mini-Maria är kostnadsfria och personalen har tystnadsplikt. Du behöver ingen remiss för att komma till Mini-Maria och vi erbjuder även digitala besök om det passar dig bättre.

Infomation om öppettider och kontaktuppgifter hittar du på Mini-Maria Orust under relaterad information.

Kontakt

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet. Ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Hjälpte denna information dig?

Saknar du någon information på denna sida?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som är felaktigt eller saknades.
Formuläret används för att förbättra webbplatsens innehåll. Ditt meddelande skickas till den som är ansvarig över sidan. Om du har en fråga, ring eller mejla Kontaktcenter.


Ange din e-postadress.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan om offentlig handling.