Tjejjouren Väst

Tjejjouren Väst finns för alla som identifierar sig som tjej. Tjejjouren Väst lyssnar och står alltid på din sida, vad du än berättar.

Bild på Tjejjouren Västs logotyp

Du väljer själv vad du vill prata om och du får alltid vara anonym.

Med Tjejjouren Väst kan du chatta om precis vad som helst. I appen Stella kan du dessutom få stöd dygnet runt, även när chatten är stängd.

Chatt

I Tjejjouren Västs chatt kan du som söker stöd berätta hur du mår eller om du har varit med om någonting som du vill eller behöver prata om. Och som du kanske inte vill eller vågar berätta för någon annan.

App

I appen Stella kan du få information om var du kan vända dig om någon gör dig illa, om du mår dåligt eller om du behöver annat stöd. Du kan skriva dagbok och hitta övningar som du kan göra för att känna dig lite tryggare, till exempel när du ska sova, känner oro eller panik.

Kontakt

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet. Ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Hjälpte denna information dig?

Saknar du någon information på denna sida?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som är felaktigt eller saknades.
Formuläret används för att förbättra webbplatsens innehåll. Ditt meddelande skickas till den som är ansvarig över sidan. Om du har en fråga, ring eller mejla Kontaktcenter.


Ange din e-postadress.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan om offentlig handling.