Orust Sailboat Show - med Öppet Varv

Orust Sailboat Show - med Öppet Varv i Ellös är Skandinaviens största båtmässa för segelbåtar. Båtälskare från hela världen lockas till Orust när mässan i Ellös hålls i slutet av augusti varje år. Orust Sailboat Show - med Öppet Varv är den enda mässan i världen där du kan se båtar i pågående produktion.

Segelbåtar båtmässa Öppet varv Ellös Orust segelbåtsmässa

Segelbåtar i samband med båtmässa Öppet varv i Ellös på Orust

Intresset för Orust Sailboat Show - med Öppet Varv är stort och mässan har vuxit varje år sedan starten 1996.

Planera in Orust Sailboat Show med Öppet Varv - det blir en av sommarens höjdpunkter för dig som är intresserad av segling. Välkommen till segelinspiration, världspremiärer och glädje.

Orust Sailboat Show - med Öppet Varv 2023

Den 25-27 augusti 2023
Ellös, Hallberg Rassys varvsområde

Fri entré!

Att Orust Sailboat Show - med Öppet Varv anordnas på just Orust är självklart. De flesta fritidsbåtar i Sverige kommer från varven på Orust. Båtsektorn är en dominerande bransch i kommunen. På bryggorna står skor i långa rader när besökarna går ombord på fritidsbåtarna på mässan.

Orust Sailboat Show - med Öppet Varv arrangeras av Sweboat och Hallberg-Rassy AB och är den enda mässan i världen där du kan se båtar i pågående produktion.

Kontakt

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet. Ring eller skicka e-post till kontaktcenter.

Hjälpte denna information dig?

Saknar du någon information på denna sida?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som är felaktigt eller saknades.
Formuläret används för att förbättra webbplatsens innehåll. Ditt meddelande skickas till den som är ansvarig över sidan. Om du har en fråga, ring eller mejla Kontaktcenter.


Ange din e-postadress.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan om offentlig handling.